Saturday, August 07, 2004

Jambo Rafiki!

No e eg i Kitale. Her bor vi paa et guttehjem, 40 herlige gategutter bor og gaar paa skole her. I gaar hadde vi et konge moete med lek og vitnesbyrd fra to av guttene som har vaert der i tre aar og faatt livet forandret av Gud. De har helt ekstreme livshistorier. Takk Gud for det arbeidet de gjoer der paa senteret!!
Leken vi hadde var 'the Electric fence', for de som ikke vet ka det e, saa gaar det ut paa at alle skal komme seg over fra en side til en annen over et ganske hoyt tau uten aa gaa under, rundt eller vaere ani tauet. Det tok helt av. Flere av de som bor rundt her hadde hort stoyen fra guttene, og hadde komt med bibler under armen og ville vaere med paa moetet :)
Har faatt ganske god kontakt med noen av guttene, nesten for gale aa skulle reise fra de paa onsdag :( Flere av de trenger faddere, saa hvis det e noen som foeler de kan klare seg uten 150 kroner i mnd, saa e d bare til aa si ifra!!

Ellers har vi det kjempebra paa teamet. Vi fungerer utrolig godt sammen og har det kjempegoy. Anbefaler alle aa dra paa team!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home